ZNA ŠTO ŽELI

Taylor ima popis kvaliteta za potencijalnog dečka

16.04.2014 u 16:03

Bionic
Reading

Slavna country pop zvijezda Taylor Swift svojoj je prijateljici odala popis kvaliteta koje mora ispunjavati odabranik njezina srca

Osim što mora biti jako zgodan i uspješan kao Taylor, mora imati jednu sestru!

Pjevačica Taylor (24) dosad nije imala sreće u ljubavi, a iako je tvrdila da će uživati u svom solo statusu, već je krenula u potragu, objavio je RTL

'Sve se vrti oko toga da pronađe novog dečka, ali ne želi bilo kojeg frajera, već idealnog muškarca za sebe. Napravila je detaljan popis što želi i to može biti problem, jer nema puno frajera koji imaju sve što ona želi', rekla je dobro upućena osoba.

Njezin potencijalni dečko mora biti zgodan, uspješan i mora govoriti najmanje dva jezika. Na popisu poželjnih osobina je i to da ima barem jednu sestru, jer Taylor misli da će to od njega napraviti boljeg dečka. On mora imati dobar odnos sa svojim roditeljima, pogotovo majkom, ali ne smije biti mamina maza… Ima tu još toga.

Taylorini prijatelji su zabrinuti jer se boje da će ostati sama ako nastavi biti toliko izbirljiva.

Swift je poznata po nizu neuspješnih ljubavnih veza, a među njezinim bivšima su Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, Harry Styles, Conor Kennedy i John Mayerom.

Šuškalo se da je Taylor pjesmu 'I Knew You Were Trouble' posvetila Mayeru, a 'We Are Never Ever Getting Back Together' Jakeu Gyllenhaalu.