SHAILENE WOODLEY

Mlada glumica obrušila se na 'Sumrak'!

21.03.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Različita' ('Divergent') Shailene Woodley kaže da taj futuristički film nije nova saga 'Sumrak'

Nakon završetka sage, čini se da se još traga za nasljednikom 'Sumraka'. Prvo su mnogi mislili kako će obožavani status među mladima steći 'U sebi', film prema knjizi autorice 'Sumraka' Stephenie Meyer, a zatim su stigle 'Igre gladi' s omiljenom mladom glumicom Jennifer Lawrence i 'Divna stvorenja'.

Usprkos sličnostima – filmovi 'Sumrak' i 'Različita' snimljeni su prema književnim serijalima za mlade, glavne junakinje su tinejdžerice i oba filma potpisuje Summit Entertainment – Shailene Woodley inzistira na tome da 'Različita' nikako ne može biti novi 'Sumrak'.

Shailene (22) smatra da 'Sumrak' šalje negativnu poruku mladima jer promiče nezdravu vezu.

'Sumrakomanijaci, žao mi je ali saga promiče nezdravu vezu. Bella se zaljubljuje i u trenutku kad je dečko napusti i želi počiniti samoubojstvo. Kakvu to poruku šaljemo mladima', rekla je Shailene.

Futuristički film 'Različita' mnoge više podsjeća na 'Igre gladi' budući da se glavna junakinja Beatrice bori protiv totalitarne vlasti.

'Različita' stiže u naša kina idući tjedan, a već se planira snimanje nastavka 'Insurgent'. U glavnim su ulogama osim Shailene Woodley Theo Jones Kate Winslet, Maggie Q Miles Teller