MUKE MLADE ZVIJEZDE

Tko bi rekao da i ona ima taj problem

17.03.2014 u 11:52

Bionic
Reading

Perrie Edwards, 20-godišnja članica teen senzacije Little Mix požalila se da joj je teško pronaći motivaciju za tjelovježbu pa se za pomoć obratila svom zaručniku Zaynu Maliku iz One Directiona

Kako prenosi Female First, Perrie je zamolila Zayna da joj pomogne ostati u formi.

'Zamolila sam Zayna za pomoć jer sam nekad jako lijena i teško se mogu natjerati na vježbanje', priznaje Perrie koja se zaručila sa Zaynom u kolovozu prošle godine.

Perrie je otkrila i da u teretanu uvijek ide nenašminkana. 'Dobar je osjećaj biti bez make-upa. Šminka i znoj bi mi samo još više začepili pore, nema ništa gore od našminkanog lica s kojeg se cijedi znoj', kaže Perrie dok njezina kolegica iz Little Mixa Jade ističe da nema bolje tjelovježbe od kućanskih poslova.

'Kad god imam vremena, posvetim se čišćenju kuće. Osim što se dobro izmorite, i korisno je', smije se Jade.

Little Mix jedan su od najuspješnijih britanskih bendova i u SAD-u, a menadžer im je, baš kao i 1D-u, Simon Cowell koji je odmah prepoznao potencijal ove energične četvorke.

Little Mix koji čine Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Leigh Anne Pinnock i Jesy Nelson, ove su godine objavile drugi album 'Salute' koji je postigao zavidan uspjeh čak i u SAD-u, a stvorile su i vojsku fanova, tzv. mixera.