ZVIJEZDA 'GOSSIP GIRL'

Taylor Momsen: 'Dečki moje dobi su nezreli'

01.08.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Taylor Momsen, zvijezda hit tinejdžerske serije 'Gossip Girl', kaže da je dečki njezine dobi nimalo ne privlače jer su nezreli

Plavokosa glumica koja u toj seriji o mladim i bogatim njujorškim srednjoškolcima igra ulogu Jenny Humphrey, iako je nedavno (26. srpnja) proslavila 16. rođendan, smatra da je zbog svog načina života puno odraslija od svojih vršnjaka. Štoviše, Taylor je uvjerena da ne bi mogla nikad hodati s dečkom svoje dobi.

'Imala sam dosta veza, ali moji roditelji znaju da nikad ne bih mogla izlaziti s dečkom koji je moj vršnjak jer su oni uglavnom manje zreli od cura. Mislim da bih za ručak pojela dečka svojih godina', kaže Momsen u svom intervjuu za rujanski broj Teen Voguea. Glumica to objašnjava time što je zbog svoje karijere naglo odrasla.

'Vodim život poput odrasle zaposlene osobe. Zbog toga mi se teško poistovjetiti s vršnjacima iz škole. Roditelji mi vjeruju jer sam jako odgovorna. Nisam nepromišljena i vrlo sam zrela', ispričala je mlada glumica koja je nedavno promijenila stil odijevanja.

Svoju je dugu kosu drastično skratila u stilu rock legende Joan Jett i kaže da se osjeća fantastično.

'Stara frizura mi nije pristajala pa sam se odlučila za radikalnu promjenu. U skladu s tim sam promijenila način šminkanja i odijevanja i osjećam se puno bolje. Sad sama uređujem svoju kosu i biram odjeću. To je super osjećaj', kaže šesnaestogodišnja Taylor Momsen.