NAGRADNJAČA

Koga je nagradio Adidas Basket tour '09?

21.08.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Basket tour'09 powered by Adidas počeo je u lipnju u spomen na Dražena Petrovića, velikana hrvatske košarke. Dana 20. lipnja, posjetio je i Zagreb, a nakon toga nastavio tour po hrvatskim gradovima gdje su ga jedva dočekali ljubitelji ovog sporta

Priliku za sudjelovanje imaju svi zainteresirani, od juniora do seniora, a oni koji pokažu najviše sposobnosti, entuzijazma i vještine osvajaju i bogate nagrade. Mladi igrači svaki put pokažu pravi entuzijazam i borbenost, a vjerujemo kako su povod tome i atraktivne nagrade Adidas koje očekuju pobjednike svakog gradskog turnira, ali i finala u Opatiji.

Kako će ljeto odmicati, Basket tour '09 će posjetiti hrvatske morske gradove, a veliko finale održati će se 22. kolovoza na završnom turniru Opatija Masters gdje ćemo saznati koje su ekipe bile najbolje.

Adidas kao svjetski poznati sportski brand bio je i ovaj put prisutan kako bi podržao mlade košarkaške i entuzijaste te predstavio svojim korisnicima krajnji domet u košarkaškoj opremi – tenisice Creator i Commander

Creator i Commander nove su zvijezde Adidasova košarkaškog tima, a onima koji ih ponosno nose pružaju sve blagodati moderne tehnologije; igrači, profesionalci, ali i rekreativci uživaju maksimalnu udobnost i fleksibilnost stopala prilikom skokova i trčanja tijekom utakmice. Prave performanse ovih tenisica dolaze do izražaja prilikom odraza za postizanje koševa.

U liniji Creator Adidas je upotrijebio i svoju novu tehnologiju izrade tenisica ForMotion, koja igračima omogućuje savršeno prijanjanje noge uz tenisicu te time lakše podnošenje pritiska na stopalo prilikom igre.

Linija Commander ima bounce tehnologiju koja igračima prilikom nošenja daje osjećaj poletnosti uz udobnost, jer prijenosnici unutar bounce ćelija omogućavaju maksimalan povratak energije.

Adidas je u segmentu košarkaške obuće i opreme u samom vrhu, a to dokazuje i sponzorstvo NBA lige na koje su u Adidasu osobito ponosni.

Više informacija o tenisicama Adidas potražite na adidasbasketball.com, a Basket tour ’09 pratite na www.sportart.hr/btour/index.html

Sretni dobitnici kojima će ruksaci stići na kućne adrese su:
 
1. Sofija Čupić (Zaprešić)
2. Renata Goljak (Zagreb)