NAGRADNO PITANJE

Poklanjamo vam prve dvije knjige iz serijala 'Igre gladi'

29.11.2013 u 07:37

Bionic
Reading

Nakon nevjerojatnog uspjeha prvog romana u trilogiji 'Igre gladi' Suzanne Collins nastavlja uzbudljivu priču o nenadanim junacima u alternativnoj budućnosti u kojoj su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom, a njihovi stanovnici prisiljeni su sudjelovati na okrutnim igrama.

Unatoč svim očekivanjima, šesnaestogodišnja Katniss Everdeen osvojila je sa sinom pekara Peetom Mellarkom Igre gladi. Iako je Katniss pobjedu izborila prkoseći Kapitolu i njegovim nesmiljenim pravilima, čini se da su ona i Peeta sebi i svojim obiteljima zajamčili život u sigurnosti i obilju. Po tome sudeći, trebali bi biti zadovoljni. No sve su glasnije priče o pobuni protiv moćnika, a izgleda kako su mladi suborci postali njena zaštitna lica. Kapitol će to, naravno, razgnjeviti. Kapitol se želi osvetiti.

U fantastičnom prijevodu Mladena Kopjara, i s originalnom ilustracijom, Algoritam vam ponosno predstavlja jednu od najuzbudljivijih trilogija koje ste ikad imali prilike pročitati.

A mi ćemo dva čitatelja nagraditi s paketom knjiga 'Igre gladi' i 'Igre gladi: Plamen'!

Knjige su osvojile:

Ivana Popadić
Anamarija Ševrović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.