I LOVE R'N'R

Kristen Stewart poludjela za cipelama Joan Jett

09.07.2009 u 11:59

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 19-godišnja zvijezda filma 'Sumrak', toliko je oduševljena cipelama Joan Jett koje joj je dala slavna rokerica za potrebe snimanja filma 'The Runaways' da ih ne skida ni u privatnom životu

Kristen je fascinirana legendarnom Jett, a kako bi je što bolje odglumila, mlada glumica provela je neko vrijeme družeći se s rock zvijezdom i slušajući njezinu glazbu. Čak je i svoju dugu smeđu kosu ošišala i obojila u crno kako bi što više nalikovala Joan.

Stewart
je, kažu dobro upućeni izvori, uvjerena da će nošenje cipela koja su pripadale autorici hita 'I Love Rock N'Roll' njezinoj glumi dati još više autentičnosti.

Riječ je o biografskom filmu o legendarnom ženskom bendu iz 70-ih, a Kristen je oduševljena likom i djelom 50-godišnje rock dive.

'Ona je najkulerskija osoba koju sam upoznala', smatra Kristen. Osim nje, u tom filmu o mladim rokericama i njihovom vrtoglavom usponu na glazbenoj sceni igra Dakota Fanning, koja u nastavku 'Sumraka','Mladom mjesecu', glumi vampiricu Jane.

Joan Jett je bila članica benda The Runaways, koji je bio na vrhuncu popularnosti u 70-ima, a iza sebe je ostavio hitove 'Cherry Bomb, 'Queens of Noise', 'Neon Angels (On the Road to Ruin)' i 'Born to Be Bad'. Osim Joan Jett, članice benda su bile Lita Ford, Sandy West, Cherie Currie i Jackie Fox.