BLACK STAR

Tko je osvojio novi parfem Avril Lavigne?

04.01.2010 u 14:02

Bionic
Reading

Avril Lavigne predstavlja svoj prvi miris 'Black Star'

Ova popularna Kanađanka osim svojom glazbom, plijeni i otkačenim stilom odijevanja a često u svojim intervjuima ističe kako je velika zaljubljenica u modu. Stoga ne čudi da se upustila u modni biznis. Osim parfema Black Star, Avril je pokrenula i kolekciju odjeće za mlade Abbey Dawn.

Nadahnut žestinom njezine glazbe, miris Black Star izražava veliku energičnost i individualnost koja definira Avril.

Stvoren za djevojku koja se voli isticati i izraziti vlastiti stil, Black Star je ukusno poseban miris koji utjelovljuje Avrilinu individualnost.

Pastelna roza otkriva višestrani, energični miris koji izaziva samopouzdanje. Miris potiče djevojke sa svih strana da prigrle svoju jedinstvenost te i same postanu zvijezde. 'Važno je biti žestoka i ženstvena, i to na zabavan način!' kaže Avril.

Miris:
Black Star predstavlja fuziju živopisnih cvjetnih, voćnih i gurmanskih nota, od kojih svaka ima poseban i živahan šarm. Kombiniraju se i stvaraju vrtlog vrckava mirisa, čineći ga vrlo energičnim.

Black Star započinje svježom zelenom kruškom koja budi i pobuđuje osjetila. Srce tog mirisa sačinjeno je od delikatnog cvijeta ružičastog hibiskusa koji otpušta luksuznu voćnu mirisnu notu. Taj egzotični cvjetni aranžman obogaćen je slatkom, sočnom i opojnom crnom šljivom. Miris se zatvara dubokom i bogatom crnom čokoladom, ukrašavajući Black Star bogatim i zamamnim okusom.

Bočica i pakiranje:
Bočica mirisa Black Star oblikovana je u jedinstvenom i upečatljivom obliku zvijezde, a dizajnirana je da bi izrazila Avrilin poseban stil. Na vrhu bočice nalazi se crna kapica s nitnama, koja oživljava Avrilinu viziju. Rezultat predstavlja savršenu fuziju rokenrola i ženstvenosti, fuziju koja utjelovljuje uvijek prisutni kontrast roze i crne, što su Avriline omiljene boje.

Miris Black Star Avril Lavigne osvojili su:

Maja Jakšić

Sandra Mrkoci

Anela Galić