LJUBAV NA KUŠNJI

Robertova obitelj mrzi Kristen

01.07.2009 u 10:49

Bionic
Reading

Iako se Robert Pattinson i njegova filmska partnerica iz 'Sumraka' Kristen Stewart svim silama trude negirati da su u vezi, čini se da u toj priči ipak ima nešto. Naime, Robertova teta Diana Nutley je nedavno izjavila za magazin Life & Style da Kristen nije dobar izbor za Roba

Prema tim nagađanjima, članovi Pattinsonove obitelji ne samo da nisu zadovoljni njegovim izborom djevojke, već su mu navodno rekli da čim prije prekine s Kristen!

'Mislim da nije dobra ideja da Robert bude u ozbiljnoj vezi s Kristen', rekla je njegova teta Diana u intervjuu za magazin Life & Style

Nedavno je tako procurila informacija i da Robert, koji trenutno snima film Remember Me u New Yorku, svakodnevno razgovara i dopisuje se s Kristen koja u Los Angelesu snima film The Runaways o životu Joan Jett.

'Nije više nikakva tajna da se veza između njih dvoje sve više produbljuje. Postoji jaka privlačnost i oni zbilja imaju poseban odnos', rekao je anonimni izvor. Isti je izvor otkrio i da je Rob pozvao Kristen i kolegicu iz 'Mladog mjeseca' Dakotu Fanning da se pridruže njemu i njegovim prijateljima jedan vikend u New Yorku - o Robertovu trošku.