SJEĆATE LI JE SE?

Što danas radi vještica Sabrina?

11.06.2013 u 20:40

Bionic
Reading

Melissa Joan Hart našim je TV gledateljima najpoznatija po ulozi Sabrine u seriji 'Sabrina, mala vještica'

Plavokosa glumica koja je oduševljavala fanove kao vještica tinejdžerica danas ima 37 godina, udana je i majka troje djece. Njezin je suprug glazbenik Mark Wilkerson.

Nastavila se baviti glumom, ostvarivši niz TV i filmskih angažmana nakon 'Sabrine', između ostalih i u serijama 'Clarissa Explains It All' i 'Melissa & Joey'. Ove bi godine Melissa Joan Hart trebala objaviti memoare pod nazivom 'Melissa Explains It All: Tales from My Abnormally Normal Life'.

U toj će knjizi opisati svoja iskustva odrastanja pod povećalom javnosti. Radila je i kao producentica i redateljica, nastupila je u američkoj verziji 'Plesa sa zvijezdama', a neko vrijeme je bila vlasnica trgovine slatkišima, što joj je bio, kako je objasnila, dječji san.

Melissa Joan Hart danas


Ova rođena Njujorčanka (ime Melissa je dobila po istoimenoj pjesmi Allman Brothers, a Joan po baki), 'Sabrinu, malu vješticu' glumila je od 1997. do 2003. godine. Srednjoškolku Sabrinu su čarobiranju podučavale njezine otkačene tete Zelda (Beth Borderick) i Hilda (Caroline Rhea).
U seriji su gostovale mnoge slavne osobe (Britney Spears, 'N Sync, Paula Abdul, Sisqo, Randy Travis, spomenimo neke), a 'Sabrina, mala vještica' spada među najpopularnije teen serije svih vremena.