ANNASOPHIA ROBB

Što je bila najteža odluka mlade Carrie?

23.05.2013 u 13:53

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnja AnnaSophia Robb zahvaljujući ulozi u prednastavku 'Seksa i grada', seriji 'Carrieni dnevnici', postala je preko noći slavna

Prije nego što je dobila ulogu u ovoj seriji o srednjoškolskim danima omiljene njujorške kolumnistice opsjednute cipelama plavokosa glumica saznala je da je primljena na fakultet o kojem je oduvijek sanjala – prestižni Stanford. Pred njom je bila teška dvojba: ili odlazak na studij ili angažman u seriji čiji je pak uspjeh bio posve neizvjestan.

AnnaSophiaRobb je za Seventeen otkrila da je to bila najteža odluka koju je morala donijeti.

'Stvarno sam dala sve od sebe kako bih upala na Stanford. Puno sam učila i trudila sam se oko ocjena. Znala sam da se, ukoliko krenem na fakultet, mogu oprostiti od uloge Carrie u toj seriji. Poslušala sam svoj unutarnji glas koji mi je rekao da odaberem ulogu. Ali vjerujem da ću jednoga dana ići na Stanford', rekla je ova ambiciozna djevojka.

AnnaSophia kaže da je u srednjoj školi bila prava štreberica koja je stalno nosila ogroman ruksak prepun knjiga. 'Sve sam imala sa sobom. Nikad nisam kasnila na satove. Imala sam super prijatelje s kojima se i danas družim', kaže AnnaSophia.

Inače, upravo je završila prva sezona serije 'Carrieni dnevnici', a kako su najavili njeni autori, u drugoj bismo mogli upoznati i Carrienu prijateljicu Samanthu Jones. Još nije poznato tko će je glumiti, a Samantha je zapravo rođakinja Carriene neprijateljice Donne LaDonne

Serija 'Carrie's Diaries' snimljena je prema istoimenoj knjizi Candace Bushnell, autorice Seksa i grada