VAMPIR EMMETT

Zavodnik iz sage 'Sumrak' opet solo

12.05.2013 u 10:34

Bionic
Reading

Još jedan celeb par je prekinuo!

Kellan Lutz, zgodni glumac kojeg znamo kao Emmetta Cullena iz popularnog filmskog serijala saga 'Sumrak', prekinuo je s djevojkom Sharni Vinson

Kellan koji je s lijepom Sharni bio oko godinu i pol dana, ponovno je 'na tržištu', saznaje Us Weekly.

Prekid je mnoge iznenadio jer se činilo da su sretni i zaljubljeni. 28-godišnji glumac je ranije ove godine kazao da uvijek na putovanja vodi i Sharni jer ne može podnijeti da su razdvojeni.

'Sharni i ja se sjajno slažemo. Ona ima divnu narav i super je cura. Zajedno se puno smijemo. Uvijek smo iskreni jedno prema drugome. To su jako bitne stvari za vezu', rekao je tada Kellan koji je neko vrijeme bio u vezi i s atraktivnom zvijezdom nove verzije serije Beverly Hills, '90210' Annalynne McCord

Inače, manje je poznato da je Kellan odbio otići na audiciju za ulogu Edwarda u sagi 'Sumrak' jer mu se činila predepresivnom.
'Agent je želio da se natječem za ulogu Edwarda, ali meni se taj lik činio previše depresivnim te sam odbio. Ali agent nije odustajao jer je, i to s pravom, mislio da će uloga u tom filmu biti ključna za moju karijeru. Uvjerio me da odem na audiciju za ulogu Emmetta, a ta uloga mi se puno više sviđala jer je Emmett uvijek nasmijan i raspoložen za šalu', rekao je Kellan. Uloga Edwarda pripala je Robertu Pattinsonu, a ostalo je povijest.