VJEČNO MLADA

Je li to Avril možda otkrila eliksir mladosti?

11.05.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Prije desetak godina ova je Kanađanka, tad tinejdžerica, pomela glazbenu scenu debijem 'Let Go' i imidžem buntovne skejterice

Iako danas ima 28 godina, pop zvijezda kao da nije ostarila ni dana od tih vremena kad su svi pjevušili Complicated, nosili skejterske hlače i gomile narukvice sa zakovicama.

Avril Lavigne snimila je videospot za stvar 'Here's To Never Growing Up' s novog albuma koji stiže ove godine, najvjerojatnije u rujnu.

'U videospotu možete vidjeti kako tulumarimo na maturalnoj večeri. Imala sam jednu drugu ideju, ali kad sam čula što je redatelj smislio, oduševljeno sam je prihvatila', rekla je Avril za MTV.
U jednom trenutku Avril odjevena baš kao nekada, s omiljenim starkama na nogama, vozi se na skateu školskim hodnikom. Na ovom je albumu, petom u karijeri, surađivala s Chadom Kroegerom (38), frontmenom Nickelbacka, s kojim se i zaručila nakon samo šest mjeseci. Par planira vjenčanje ove godine, a Avril je ispričala da će vjenčanje biti tulum za pamćenje.

Avrilin zasad nenaslovljeni novi album nastavak je vrlo uspješnog Goodbye Lullaby iz 2011. koji je na američkom Billboardu 200 stigao do četvrtog mjesta.

A evo kako Avril danas izgleda i zvuči: