ZANIMA JE

Evo što bi Demi pitala Kate Middleton!

11.05.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Demi Lovato vratila se na glazbenu scenu s novim albumom jača no ikada, a glumica i pjevačica kaže da je uspjela pobijediti svoje strahove i nesigurnosti

U showbizz je 20-godišnja Demi ušla još kao dijete, a danas je uspješno prebrodila svoje probleme s poremećajima u prehrani i ovisnostima te se, kako kaže, okružila pozitivnim ljudima koji nisu u istom poslu.
'Takav način života vas promijeni. Ne sviđa mi se to ludilo, paparazzi koji vas proganjaju... Držim se svojih najbližih prijatelja i ne volim izlaziti na ta jet set mjesta', rekla je Demi, prenosi FemaleFirst

Bivša teen zvijezda, a sad članica žirija X Factora, otkrila je što bi pitala Kate Middleton kad bi je imala priliku upoznati.

'Ne bih se mogla nositi s tolikom pozornosti medija i javnosti. U usporedbi s njom, ja imam puno više slobode. Ali divim se njezinoj snazi i kako se nosi s time. Čini se baš kao draga osoba. Kad bih je upoznala, pitala bih je kako je to biti princeza', rekla je Demi koja je slavu stekla u Disneyjevoj seriji 'Sonny With a Chance'.

Nedavno je razveselila svoje vjerne fanove, 'lovaticse', postavivši 11 pjesmama s novog albuma jednostavno nazvanog 'Demi' osam dana prije službenog izlaska. Među novim pjesmama su: 'Made in the USA', 'Without the Love', 'Neon Lights', 'Two Pieces' i 'Nightingale'.