TRINAEST RAZLOGA

Zašto pametne cure obožavaju Roberta Pattinsona?

19.06.2009 u 14:50

Bionic
Reading

Nije nikakva novost da su tinejdžerice (a nerijetko i njihove mame) jednako oduševljene pri spomenu imena Roberta Pattinsona, 23-godišnjeg britanskog glumca kojeg je uloga Edwarda Cullena u 'Sumraku' lansirala u zvjezdane visine

Mladi Britanac koji je karijeru započeo kao model te kao Cedric Diggory u jednom od filmskih nastavaka 'Harryja Pottera' osvojio je srca i onih cura koje bi možda tek pod prijetnjom stavljanja na inkvizicijske muke priznale da se pale na nekog nedostižnog glumca. Trenutno je najtraženija britanska zvijezda u Hollywoodu, a svaki njegov potez prati se s velikim zanimanjem. Naravno, u središtu interesa je i njegov privatni život, iako mladi Britanac kaže da ga trenutno ne zanima ozbiljna veza.

RPattz, kako su ga prozvali mediji, slažu se svi, doista ima 'ono nešto'. Naravno, iako ga mnogi fanovi poistovjećuju s Robertom, pametnim curama je jasno da Robert nije Edward. Zbog čega pametne cure vole Roberta Pattinsona, otkriva internetski site www.examiner.com:

1. RAZLOG: Samo pogledajte Roberta – dodatno objašnjenje nije potrebno. Jer ni pametne cure ne mogu ostati ravnodušne na visoku, zgodnu i neodoljivu pojavu šarmantnog britanskog glumca.

2. RAZLOG: Pametne cure cijene talent, a osim što je sjajan glumac, Pattinson je i glazbenik za kojeg mnogi kažu da će se tek još čuti.

3. RAZLOG: Pattinson je sasvim običan dečko koji je nespretan i nije pretjerano sklon sportovima. A time je, naravno, još privlačniji pametnim curama.

4. RAZLOG: Osim što je neodoljiv, Robert voli čitati! Da, to je istina! Ne trebamo posebno pojašnjavati koliko je to pametnim curama seksi. Eh, kad bi dečki to samo znali…

5. RAZLOG: Njegov nevjerojatni smisao za humor. Pattinson nasmijava ljude! I nije mu se teško našaliti i na vlastiti račun. On je tip dečka kojeg bi svaka cura mogla odvesti doma svojim roditeljima bez sumnje da im se možda neće svidjeti.

6. RAZLOG: On je džentlmen. Nije samo stvar u njegovom otmjenom britanskom akcentu. Rob je jednostavno dobro odgojen dečko koji se zna ponašati. Ozbiljan je ako situacija to zahtijeva, a opet, zna se i dobro zabavljati. Ukratko, savršen spoj.

7. RAZLOG:
Sjajan je sugovornik. Pažljivo sluša osobu s kojom razgovara i fokusiran je na razgovor. Iako su mu neka pitanja postavljena vjerojatno milijun puta, smireno i ljubazno odgovara na njih. A to su sve stvari na koje cure otkidaju.

8. RAZLOG: Redateljica 'Sumraka' Catherine Hardwicke prozvala ga je 'starom dušom' jer za svoje godine iznimno zrela i pametna osoba. Svaki njegov intervju to jasno pokazuje.


9. RAZLOG: Dobar je prijatelj. Možete ga vidjeti kako ljubazno razgovara s fanovima, slika se s njima ili potpisuje autograme u svoje slobodno vrijeme iako nema nikakvu obvezu da to čini. Osim toga, oni koji ga poznaju kažu kako nesebično pomaže svojim prijateljima glazbenicima da se probiju na glazbenoj sceni.

10. RAZLOG:
Ne trudi se biti nešto što nije. Pattinson ne krije da često izlazi u pubove ili da se nikako ne može riješiti štetne navike pušenja. Iako je uglađen i drag, Rob ima i svoju pomalo mračnu stranu, zbog čega ga je Hardwicke odmah i angažirala u ulozi Edwarda Cullena.

11. RAZLOG: Ne boji se pokazati svoju ranjivost, zbog čega je još zanimjiviji ženskom rodu općenito. U kombinaciji s njegovom nježnom umjetničkom stranom,  ni ne čudi što je trenutno najomiljeniji mladi glumac.

12. RAZLOG:
Njegova karijera neće se zaustaviti na ulozi Edwarda Cullena jer, slažu se mnogi, Rob je vrlo talentiran glumac. Osim toga, oni koji su radili s njim ističu da je predan poslu te da svakoj ulozi pristupa s velikim entuzijazmom.

13. RAZLOG: Nije nimalo impresioniran holivudskim glamurom i svim onim što ga prati.