ŠTO OBUĆI?

Tinejdžerski modni trendovi za ovo ljeto

17.06.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Već znaš kamo ćeš i kako ćeš provesti ljeto, a spremne su i ulaznice za nekoliko koncerata kojima se jako veseliš. Ili odbrojavaš dane do odlaska na more ili možda negdje u inozemstvo? No uvijek ostaje ono vječno pitanje koje muči sve cure – što odjenuti?

Najbolji savjet tinejdžericama, naravno, može dati osoba istih godina, pa je zato britanski The Sun predložio petnaestogodišnjoj Lauren O'Connell da predloži koji su po njezinu mišljenju modni detalji i odjeća ovoga ljeta neizostavni. Prenosimo Laurenin izbor:

Lauren smatra da je 16-godišnja Miley Cyrus apsolutna kraljica kada se radi o modi. Njezine nerijetko vrlo hrabre modne kombinacije govore da je riječ o tinejdžerici koja se ne boji zakoračiti u bilo koji modni stil. Miley se nedavno odvažila staviti piercing na nos, a njezin omiljeni modni dodatak su čizme, bez kojih ne može ni ljeti.

Osim što joj se jako sviđa Mileyin modni stil, Lauren je predložila i svoje omiljene ljetne modne dodatke i odjeću za ovo ljeto.

Lude naočale

Naočale s luckastima okvirima, poput onih u obliku srdaca, bit će pun pogodak. To je odličan način da se slavi ljeto i odlično će upotpuniti svaku kombinaciju.

Rokerske majice

S rokerskim majicama nikada nećete pogriješiti. Dakle, može to biti pamučna crna ili bijela majica s nekim ludim printom. Kul izgled svakako ti je zagarantiran.
Ako ne voliš rokerski stil, odličan izbor su majice s likovima iz crtića. Slatko, lepršavo i sasvim, sasvim ljetno!

Lak za nokte

Šminka je obično out za ljetnih dana, posebice kada je riječ o lutanju gradom ili plažama za vrijeme žege, ali zato od laka za nokte ne trebaš odustajati. Izaberi neku sjajnu, svijetlu nijansu za ovo ljeto i nemoj ga skidati sve do početka škole u rujnu. Rokerice će vjerojatno ostati vjerne svojim tamnim bojama laka za nokte, što je također vrlo in.

Bikini

Svakako izaberi bikini, dakle kupaći kostim od dva dijela, umjesto jednodijelnog. Gornji dio uvijek može poslužiti i za nošenje s kratkim hlačicama ili minicom za šetnje po plaži.

Privjesak

Fora privjesak oko vrata ili prikvačen za narukvicu osvježit će tvoj izgled. Teen magazini predlažu novi hit - lego privjeske.

Platnene tenisice

Starke, ali i bilo koje druge dolaze u obzir. Prozračne, platnene i u bezbrojnim kombinacijama boja i ukrasa. Na tebi je samo da izabereš one koje ti najbolje pašu uz ostatak odjeće.

Platnena torba

Ni premalena ni prevelika. Također, tim bolje ako je ukrašena kakvim fora printom ili privjeskom. U nju ti stane novčanik i ručnik, i što ti drugo treba?

Haljinica

Iako možda voliš šorceve i ostale hlače, ipak nije fer da prođe ljeto, a ti barem jednom ne navučeš kakvu haljinicu. Postoje haljinice koje pristaju u svakoj prilici, primjerice one bez ramena – tako ih možeš furati i na plažu, ali ćeš se super osjećati i produžiš li ljetno druženje s plaže u večernji izlazak na koncert ili kakvo drugo mjesto.