TIHE PATNJE

Zvijezda u koju si zaljubljen otkriva kakav si

16.06.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Dečki u pubertetu, baš poput svojih vršnjakinja, ponekad nisu imuni od zaljubljivanja u nedostižne zvijezde s velikih ili malih ekrana. Jesi li se možda ikad zapitao što ta tiha patnja govori o tebi?

Iako ti se ova analiza karaktera prema neuzvraćenoj ljubavi čini na prvi pogled besmislenom, možda se ipak prepoznaš u dolje navedenim objašnjenjima. A ako ne, barem ćeš se dobro zabaviti. Pa krenimo! 

Angelina Jolie

Ona je dobra majka, ali s druge strane ne boji se pokazati svoju divlju stranu. Upravo si i ti takav – dobar, ali ne predobar. Dakle, dobar si dok vidiš da i druga strana pokazuje dobru volju, ali kada cijela situaciju dođe u fazu prelijevanja čaše, znaš reći ne. Tako i treba.

Jennifer Aniston

Iako se vremena mijenjaju i prinčevi na bijelim konjima rijetki su kao i bajke u kojima se oni danas pojavljuju, ti ipak voliš tu ulogu zaštitnika i spasitelja. Jennifer zapravo predstavlja nevin karakter (mada se po nekim fotkama koje je u posljednje vrijeme pokazala to i ne bi moglo zaključiti) kojem si i sam sklon.

Mlade i sklone nevoljama (Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears)

Voliš rizik, kao i cure koje su sklone riziku. Također, nije te briga što drugi misle o tome i obožavaš takve cure (kojima je ravno odavde pa sve do Francuske). Ti su kuler i često zapadaš u nevolje. Bilo bi dobro da se malo smiriš.

Kristen Stewart
Mlade i dobre poput Kristen Stewart i Selene Gomez

Mladost, lepršavost, nezrelost, dizanje ljubavi na pijedestal. Sve to predstavljaju ove mlade dame koje su danas na početku slave, a upravo takav je i tvoj karakter – pomalo nezreo (ali zapravo ništa čudno jer si ipak tinejžder), ali dobar dečko iz kvarta koji ne upada u nevolje i sluša roditelje.

Miley Cyrus

Dječački osmijeh iza kojeg se ponekad krije dobra tatina djevojčica, a ponekad mala zloća kojoj ni obnažene fotke nisu nepoznate. Sklon si krajnostima, mijenama, nestalnostima - dok si jedan dan dobar kao janje, već sljedećeg se možeš pretvoriti u pravog vuka.

Ljepotice poput Halle Berry i Scarlett Johansson

Od pogleda na ove ljepotice gotovo svakome zastaje dah. Osim što to znači da imaš vraški dobar ukus, barem što se tiče vanjskog izgleda, znači i da imaš vrlo visoke standarde te težiš savršenstvu u svemu što radiš.

U godinama, ali poželjne poput Julianne Moore i Michelle Pfeiffer

Cijeniš zrelost i sve ono što ona nosi sa sobom. Ne zanima te cuganje, cigarete i sve te tinejdžerske ludosti. Želiš jaku vezu i dobar humor.

Dive poput Beyonce, J. Lo, Fergie ili Janet Jackson

Beyonce

Ne radi se samo o raskošnim oblinama, već o dojmu koje ove cure ostavljaju. Imaju dobar ritam, znaju se pokazati i nemaju problema sa samopouzdanjem. Upravo tome i ti naginješ i želiš se uvijek pokazati u najboljem svjetlu.

Bilo koja liječnica ili sestra iz 'Uvoda u anatomiju'
Nije riječ ni o Meredith ni o Izzie niti o bilo kojoj drugoj liječnici iz ove popularne serije, već je riječ o tome da samim time što pratiš ovu seriju pokazuješ da si nježna i topla duša. I da seriju sigurno pratiš grleći svoju curu. A koja cura takvog ne bi poželjela?!