NOVI HIT AUTORICE 'SUMRAKA'

Evo još detalja o filmu 'U sebi'!

28.03.2013 u 14:52

Bionic
Reading

U naša kina stigao je novi filmski hit Stephenie Meyer, autorice sage 'Sumrak'

Stephenie Meyer svjetsku je slavu stekla zahvaljujući napetoj ljubavnoj priči o fatalnom vampiru Edwardu i nježnoj tinejdžerici Belli, a ekranizacija njezinog novog romana 'U sebi' nedavno je stigla i domaća kina

Američka književnica smatra da će 'U sebi' ponoviti uspjeh sage, a mnogi smatraju da će biti i uspješniji.

'Radnja filma  'U sebi' puno je dublja od sage 'Sumrak'. Razvijala sam ideju o onome što je najvažnije. Tu imate ljude koji su ukrali vaš svijet i obitelji. Radi se o ljudskom rodu i reakciji', kazala je Stephenie.

Za Saoirse Ronan, 18-godišnju glumicu koju smo vidjeli u filmovima 'Ljupke kosti' i 'Okajanje', imala je samo lijepe riječi.


'Znala sam da je Siorse sjajna glumica. Gledala sam je. Voli akciju i žestoka je, ali može prikazati i tu mirnu stranu duše. Fantastična je', smatra Stephenie.

Siorse Ronan također je vrlo zadovoljna krajnjim rezultatom: 'Film 'U sebi' ima genijalan koncept koji će oduševiti sve. Što se tiče suradnje sa Stephenie, mogu reći da je ona sjajna spisateljica. Vjerovala je u mene da to mogu napraviti. Zbilja je divna', rekla je Siorse koja u filmu glumi Melanie.

Riječ je o ekranizaciji znanstvenofantastičnog romana 'The Host' ('U sebi') koji je Stephenie Meyer napisala 2008. Novi filmski hit bavi se vanzemaljskim parazitima koji napadaju ljude, okupiraju njihov mozak i brišu im osobnost, sve dok se ne pojavi ljudski pokret otpora. U glavnim su ulogama: Saoirse Ronan, William Hurt, Jake Abel, Diane Kruger i Frances Fisher.

Kino ulaznice za film 'U sebi' nabavite OVDJE

A što je još o 'U sebi' otkrila filmska ekipa pogledajte u videoisječku