NAGRADNJAČA

Koga je nagradila Hannah Montana?

18.06.2009 u 18:00

Bionic
Reading

'Hannah Montana: Film', s najtraženijom teen zvijezdom Miley Cyrus u glavnoj ulozi, koji je ovoga proljeća izazvao neviđeno zanimanje među tinejdžerima širom svijeta, 18. lipnja stiže i u domaća kina, a tportal.hr i Continental film pripremili su vrlo primamljive nagrade za sve fanove

U našoj nagradnoj igri možete osvojiti slatki traper rokovnik, privjesak i narukvicu-sat s logotipom filma o neobičnoj tinejdžerici.


Redatelj je Peter Chelsom, a osim Miley u glavnim su ulogama Emily Osment, Margo Martindale, Jason Earles, Billy Ray Cyrus i dr.

Film, originalnog naziva 'Hannah Montana: The Movie', prati doživljaje Miley Steward, naizgled obične tinejdžerice koja zapravo vodi tajni život pop zvijezde Hannah Montana

Miley sve teže usklađuje svoje obaveze: školu, prijatelje i zahtjevnu karijeru. Problemi nastaju kada vrtoglavi uspjeh Hannah Montana počne ozbiljno prijetiti svakodnevnom Mileyinom životu. Kako bi je rasteretio, otac je odvodi kući u Crowley Corners, gdje upadne u niz avantura, smiješnih situacija i ljubavnih zgoda.

Dobitnici kojima će nagrade iz filma stići na kućne adrese su:

1. TAMARA BELANČIĆ (DUGO SELO)
2. JASMINKA HRGAREK (MARUŠEVEC)
3. SONJA UJDUR (DUBROVNIK)
4. ANITA BRONIĆ (ZAGREB)
5. PINA SOLDATIĆ (MOTOVUN)
6. MARTINA DEMIROVIĆ (OSIJEK)