Teen FORE S NETA

Čovjek koji se topi

  • Autor: tportal
  • 15.12.2008 7:15:39
  • 15.12.2008 7:00:00

Njegovo ime je Cruz Roja, živi u Argentini i naočigled se topi kako bi svijetu, a prije svega svojim sunarodnjacima, ukazao na to kako klimatske promjene utječu na Zemlju

Cruz Roja
Cruz se svakog dana otapa na Trgu Francia u Buenos Airesu. Dio je ovo kampanje argentinskog Crvenog križa kako bi se podigla svijest ljudi o pogubnom utjecaju čovjeka na klimu.

Osim što se Cruz topi, on dijeli letke kojima potiče na korištenje javnog prijevoza, očuvanje vode, recikliranje, precikliranje te korištenje obnovljivih izvora energije. Čini se da je ovo izvrstan način za privlačenje pozornosti jer je oko Cruza i želatinaste mase u koju se on pretvara, uvijek gomila znatiželjnika. Ovim argentinski Crveni križ također želi istaknuti činjenicu da se većina poslova koje ova organizacija obavlja odnosi upravo na zbrinjavanje žrtava prirodnih nepogoda koje su potaknule klimatske promjene.

Internetom ili e-mailovima svakodnevno kruže razni biseri, šale, mudre misli ili zanimljivosti skinute s neta, s blogova i portala, ili iz nečije glave direktno. U rubrici Fore s neta možete vidjeti neke od njih, a možda ste ih već negdje i pročitali. Imate li i vi neku dobru foru, pošaljite je na teen@t-com.hr.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više