U OŽUJKU

Avril objavila datum izlaska novog albuma

01.02.2013 u 17:44

Bionic
Reading

Omiljena kanadska pjevačica već neko vrijeme radi na svom petom albumu, a konačno se zna i kad bi ga njezini fanovi mogli očekivati

Pjevačica na novom materijalu, nasljedniku Goodbye Lullaby iz 2011., surađuje sa slavnim producentom LA Reidom.

Prema saznanjima, francuskom glazbenog sitea Pure Charts, novi Avrilin album može se očekivati o ožujku, premda još nema službene potvrde.

'Novi je materijal spreman i uskoro ćemo izići s njime. Budite strpljivi. Hvala svima na podršci', zahvalila se Avril prošloga mjeseca svojim vjernim fanovima.

U međuvremenu, Avril (28) se zaručila za sunarodnjaka, 37-godišnjeg rokera Chada Kroegera, frontmena Nickelbacka nakon šest mjeseci veze.

Na novom albumu surađivala je s Chadom, a ljubav je planula u studiju. Pjevačica je bila nekoliko godina u braku s Deryckom Whibleyjem, članom pop punk benda Sum 41, a Chadu će ovo biti prvi brak. Datum vjenčanja zasad još nije poznat, a Avril namjerava napraviti otkačeno rokersko vjenčanje.

'Ona ima genijalne ideje za vjenčanje. Ja se uglavnom samo složim s njezinim mišljenjem. Bit će to skroz  otkačeno rokersko vjenčanje. U jednom trenutku sam mislio da se nikad neću skrasiti. Ali kad sam upoznao Avril, sve se promijenilo. Iskreno, vjenčanje je bilo više moja ideja nego njezina. Zato sam sretan što se pristala udati za mene', izjavio je Kroeger.