MAMA JONAS

'Ni moji sinovi nisu imuni na zavođenje'

04.06.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Čuveni prstenovi čednosti i suzdržavanje od seksa prije braka slavnih Jonas Brothersa našli su se na meti otkačenog Russella Branda i tvoraca 'South Parka' koji su ćudorednu braću pošteno izribali. No sad je o privatnom životu Nicka, Joea i Kevina progovorila i njihova mama Denise Jones

Iako miljenici tinejdžera ne žele otkrivati detalje iz svog ljubavnog života, njihova mama otkrila je u nedavnom intervjuu da je, naravno, svjesna da su njezini sinovi, usprkos svom kreposnom imidžu, prije svega ipak tinejdžeri koje 'pucaju' hormoni.

'Oni su također muškarci. Imaju svoje potrebe i rade im hormoni. Ako i naprave neke greške, neću ih zbog toga mrziti. Ni oni nisu imuni na zavođenje i bilo bi glupo da to mislim. Moji sinovi su svaki dan pred mnogim iskušenjima, poput svih drugih tinejdžera. Molim se za njih', kaže mama Denise.

Što se pak tiče njihovih prstenova koji simboliziraju suzdržavanje od seksa, Denise kaže da je to isključivo njihova privatna odluka zbog koje su zaradili puno negativnog publiciteta.