JER HARRY VIŠE NIJE SOLO

Fanovi rasprodaju karte za koncerte 1D-ja

25.01.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon što se pojavila vijest da se najomiljeniji član One Directiona, Harry Styles, pomirio s bivšom djevojkom Taylor Swift, najžešće obožavateljice benda odmah su počele prodavati ulaznice za koncerte 1D-ja!

Web stranica za prodaju karata Viagogo objavila je da je nakon prekida Harryja i Taylor naglo poraslo zanimanje za karte za One Direction, no sad je sasvim druga situacija, objavio je Digitalspy

Djevojke koje obožavaju Harryja odlučile su svoje ulaznice prodati nakon što je procurila glasina da Harry više nije solo.

Ed Parkinson, predstavnik za medije Viagogoa, objašnjava tu pojavu ovako: 'Čini se da se obožavateljice One Directiona jako zaštitnički ponašaju prema svojim dečkima. Fanovi su vjerojatno počeli prodavati karte razočarane što se Harry pomirio s bivšom.'

Britanski dio turneje One Directiona započinje u londonskoj O2 Areni 22. veljače.

'Taylor je shvatila da bi trebala biti puno opuštenija kad je u vezi. Odlučila je manje biti control freak te uživati u trenutku. Osim toga, jako joj se sviđa Harry koji je zbilja tip dečka na kojega se ne možete dugo ljutiti. Ono što se dogodilo na zajedničkom odmoru sada je prošlost. Žele još jednom probati ispočetka', rekao je jedan izvor.