ROBERT PATTINSON:

'Najveća želja mi je igrati Van Morrisona'

27.05.2009 u 16:18

Bionic
Reading

Iako je Robert Pattinson svjetsku slavu stekao zahvaljujući teen hitu 'Sumrak', mladi glumac priželjkuje potpuno drugačiji tip uloge

Dvadesettrogodišnjak koji je očarao tisuće obožavateljica kaže da je njegova najveća želja portretirati na velikom platnu svog omiljenog glazbenika Van Morrisona.

Iako nijedan filmski studio još uvijek nije objavio da želi snimiti film o životu legendarnog irskog glazbenika, najpoznatijeg, između ostalog, i po velikom hitu 'Brown Eyed Girl', Pattinson kaže da je već počeo lobirati filmaše da mu obavezno dodijele ulogu Van Morrisona.

'Ta uloga bi mi bila ispunjenje životnog sna. Ipak, nekako mi se čini da neću dobiti taj angažman', rekao je Robert za Moviefone.

Zgodni glumac koji je ovoga mjeseca, točnije 13. svibnja, napunio 23 godine, otkrio je nedavno da mu je neugodno igrati Edwarda Cullena jer je on savršen muškarac, kakvim se on uopće ne doživljava.

Naime, unatoč brojnim obožavateljicama i statusu novog teen idola, Robert kaže da se ne osjeća dovoljno privlačnim za ulogu fatalnog Cullena