VRIJEME JE MINJAKA

Što nositi uz omiljenu mini suknju?

28.05.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Sunca je sve više, pa je i odjeća sve kraća. Mini suknja je omiljen izbor za mnoge mlade dame, ako već ne za odlazak u školu (jer neki nastavnici ne dopuštaju prekratku odjeću), onda sigurno za šetnju gradom ili večernji izlazak

Ponekad je zaista teško uskladiti odjeću i obuću. Koju obuću treba odabrati, a da najbolje pristaje uz mini suknju?

ČIZME

Mnogi će stilisti reći da je uz mini suknju najbolje navući upravo čizme. Želiš li izgledati glamurozno, izaberi što više čizme, čak nekoliko centimetara iznad koljena. Ipak, mnogo češći izbor su čizme do visine listova. Trebaš li uzora u svijetu zvijezda, sigurno će ti na pamet pasti Miley Cyrus, teen zvjezdica koja obožava mini suknje nositi s velikim, širokim, kaubojskim čizmama. Pa tko voli - nek' izvoli!

ŠARENE ČARAPE

Ovo je prava stvar za one ispod 20 godina starosti, dakle kao stvoreno za tinejdžerice. Najbolja dužina čarapa je nekoliko centimetara iznad koljena, a kako bi tvoj trendi look bio savršeno upotpunjen, uskoči u omiljene tenisice. Što se samih čarapa tiče – što šarenije, to bolje!

ČARAPE S UZORKOM

Ideš li na neki svečani događaj kao što je maturalna večera ili svadba, svakako su dobar izbor najlon čarape s uzorkom. Pripazi na uzorak – previše čipke i sličnih ukrasa moglo bi ti lako dati jeftin izgled, što sigurno nitko ne želi.

GOLE NOGE

U vrijeme ovih vrućina sigurno nećeš pogriješiti ako tek navučeš omiljene tenisice ili natikače i sandale, a noge ostaviš gole. Odličan izbor za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i šetnju vrelim ulicama.

TAJICE

Ovo je odličan izbor kad malo zahladi, a sudeći po vremenskoj prognozi, bit će još hladnih večeri. Dakle, tajice i preko toga mini suknja, a na noge mogu tenisice. Zasigurno nećeš ostati nezapažena gdje god da se pojaviš.

ŠTUCNE (GRIJAČI ZA NOGE)

Vratimo li se na tren u osamdesete godine prošlog stoljeća, prisjetit ćemo se tada tako popularnih čarapa bez stopala, popularno nazvanih štucne. Na velika ih je vrata uvela majka aerobikaJane Fonda, a kasnije popularizirala Madonna. Štucne su zbilja totalno kul uz mini suknju, a budući se moda stalno vrti u krug i sve staro postaje moderno, pronađeš li kakve štucne u maminom ormaru, vrijedilo bi ih isprobati.