SKUPOCJENE PUSE

Pomama za Pattinsonovim poljupcima u Cannesu

22.05.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson bio je glavna zvijezda tradicionalne gala aukcije na kojoj poznati svake godine u Cannesu prikupljaju novac za amfAR, organizaciju za istraživanje AIDS-a

Sharon Stone (51) koja je svojim izgledom, slažu se svi, zasjenila i puno mlađe kolegice, ove je godine vodila tu aukciju održavši emotivan govor tijekom kojeg se rasplakala.

Robert Pattinson na aukciji u Cannesu


Ipak, Sharon se prilično iznenadila kad je vidjela koliko je zanimanje izazvala ponuda prilike za poljubac s trenutno najvećim miljenikom tinejdžerica Robertom Pattinsonom (23).

Dvije su majke tako ponudile po 20 tisuća funti (oko 166 tisuća kuna) kako bi se njihove kćeri mogle poljubiti sa zgodnim Britancem koji u Sumraku igra fatalnog Edwarda Cullena. Mladog je glumca također iznenadila ta ponuda, no nakon aukcije rekao je da će mu biti zadovoljstvo 'odraditi svoju dužnost'.

Osim Pattinsonovih skupocjenih poljubaca, na aukciji je prodan i saksofon bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Na prodaju je na 62. filmskom festivalu u Cannesu, između ostalog, ponuđen i posebno uređeni Fiat 500, treniranje tenisa s Monikom Seleš, odlazak na Modni tjedan u Milanu, a odano je priznanje i nedavno preminuloj glumici Natashi Richardson čiji je otac Tony Richardson umro od AIDS-a. U njezino ime osnovan je fond za borbu protiv te opake bolesti.