CARLY RAE JEPSEN:

Voljela bih snimiti duet s La Roux i Robyn

16.10.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Carly Rae Jepsen nema namjeru plesati samo jedno ljeto. Simpatična Kanađanka promovira svoj novi album 'Kiss', a otkrila je i s kim bi voljela surađivati u budućnosti

Mlada glazbenica proslavila se velikim ljetnim hitom Call Me Maybe, no Carly Rae ima podužu listu izvođača s kojima bi voljela surađivati jednoga dana.

'Postoji nekoliko glazbenika s kojima bih jako voljela snimiti duet. Robyn, La Roux, Dragonette, Kimbra... Osim njih, super mi je i Maroon 5', rekla je Carly Rae koja je u nekoliko intervjua naglasila i da se jako divi Leonardu Cohenu.

'Kad bi mi se ukazala čast da snimimo nešto skupa, ne znam kako bih ostala pri sebi! Vjerojatno bih zanijemjela. On je za mene poput nekog božanstva, njegovi su tekstovi nevjerojatni kao i glazba. Jednostavno je nenadmašan. Njegova stvar Famous Blue Raincoat za mene je jedna od tri najbolje pjesme svih vremena. Snimljene su stotine obrada, no nijedna se ne može mjeriti s Leonardovim originalom. Obožavam Cohena', otkrila je nedavno ova 26-godišnja Kanađanka u intervjuu za Spin

Carly Rae Jepsen koja se trenutačno nalazi na turneji sa svojim mentorom Justinom Bieberom, nominirana je i za American Music Awards u kategoriji najboljeg novog izvođača, a dodjela će se održati 18. studenoga.