ŽENSKI KUTAK

Zašto sam uvijek samo prijateljica?

16.10.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Dosta ti je toga da te dečki doživljavaju samo kao prijateljicu? Prisjetili smo se nekoliko korisnih savjeta

Ono što nikako ne smiješ napraviti je to da se totalno promijeniš da bi se nekome svidjela, jer ne vole ni svi dečki zavodnice u izazovnoj obleki!

Vjeruj nam da ti mnoge cure itekako zavide jer se snalaziš u muškom društvu, znaš razgovarati s njima i zabavna si im! Dok tvoje frendice muku muče s muško-ženskom komunikacijom, ti se tu snalaziš kao riba u vodi. Ipak, katkad bi voljela da te onaj slatki dečko koji ti se počeo sviđati ne doživljava samo kao super prijateljicu.


Dečki zapravo traže cure kraj kojih će se osjećati ugodno i s kojima mogu normalno razgovarati jer razmišljaju svojom glavom, baš kao što ti razgovaraš s njima. Dakle, imaš dobre predispozicije, samo mrvicu promijeni stav i sve će se posložiti.

Evo što možeš napraviti:

Budi nježnija: OK, jasno nam je da u muškom društvu moraš biti jednako 'opaka', ali možda tvoje ponašanje plaši neke dečke. Ako pretjeruješ s grubim šalama i 'ispreskačeš' svakoga da se ni ne snađe, to će obeshrabriti potencijalne kandidate. Za neke dečke, premda si uvjerena da im je to jako zabavno, vulgaran rječnik ipak nije prihvatljiv. Pokaži i svoju damsku stranu!

220393 ,220309,220265 ,220382
Zabrij na pozitivu:
Budi ono što jesi i nastoji biti što pozitivnija. Jer što si sretnija i zadovoljnija, veći si magnet i za dečke. Poradi na sebi, jedi zdraviju hranu, vježbaj i osjećaj se bolje, meditiraj ili čitaj, slušaj omiljenu glazbu i raduj se svakom novom danu. Nemoj se opterećivati time kako te dečki vide. Pričaj s njima, slušaj ih, smij se s njima i, najvažnije, budi opuštena kraj njih... I vidjet će te u sasvim novom svjetlu.

Naglasi svoju ženstvenost:
Ne mislimo da igraš na prvu loptu izazovnim odjevnim kombinacijama poput vrtoglavih štikli ili ultrakratkih minica (TO NIKAKO), već da istakneš ono što je lijepo. Dečkima je taj vizualni moment bitan (a ruku na srce i nama curama), pa odjeni neku zgodnu kombinaciju i naglasi svoju ljepotu. Nikako se ne trebaš iz temelja promijeniti - to može biti samo neki zgodan topić ili nova frizura, ali uklopljeno u tvoj stil. Bitno je da pokažeš svoju ženstveniju stranu i, naravno, da se dobro osjećaš u tome.

Lijep miris čini čuda:
Muškom spolu lijepi su mirisi apsolutno neodoljivi. Mirisne note poput vanilije, cimeta, lavande, jasmina ili nježni cvjetni mirisi za dečke su znak ženstvenosti. Naravno, nemoj pretjerati s nanošenjem da ne bi proizvela kontraefekt!

Trikovi iz škole flerta: Dečku koji ti je zapao za oko moraš dati do znanja da ti se sviđa. Pogledaj ga nekoliko trenutaka, a potom skreni pogled. Osim pogleda, osmijeh je također važno oružje zavođenja kojem nitko ne može odoljeti. Pažljivo slušaj što ti govori i aktivno sudjeluj u konverzaciji. Neke cure se igraju s kosom ili lagano dodiruju lice, no nikako nemoj biti napadna te osluškuj reakcije da ne bi izazvala posve suprotan efekt.