OČEKIVAN ODGOVOR

Evo tko inspirira Carly Rae Jepsen!

15.10.2012 u 15:53

Bionic
Reading

Za uspjeh mlade Kanađanke Carly Rae Jepsen (26) najzaslužniji je njezin sunarodnjak Justin Bieber (18) koji je pohvalio njezin hit 'Call Me Maybe' na Twitteru. Zato nas nekako ne čudi da je upravo njega navela kao svoju veliku inspiraciju

Carly Rae kaže da je Bieberova energija zarazna.  

Ona se nalazi na turneji s Justinom Bieberom te je prepuna riječi hvale za njegove nastupe. 
 
'Zbilja je nevjerojatno koliko Justin ulaže energije u svoje nastupe. Divno je moći naučiti nešto od njega. On nesebično dijeli pozitivnu energiju s publikom. Zadovoljstvo ga je promatrati', rekla je Carly Rae koja promovira svoj novi album Kiss
 
Njezini su pozitivni komentari došli samo nekoliko dana nakon što je Sharon Osbourne, supruga slavnog Ozzyja Osbournea, predvidjela Biebsov nestanak za koju godinu.

'Upoznala sam Justina Biebera, snimila sam TV reklamu s njim. On je sjajan dječarac. No upravo je tu i je problem. Njegove obožavateljice odrastaju i izgledaju sve odraslije. Justin mora pod hitno odrasti jer još uvijek izgleda kao dječarac. Ne znam, možda se varam, ali imam dojam da se on neće dugo moći izdržati na sceni', rekla je Sharon Osoburne.

O Justinu je nešto slično kazao i nekadašnji pop idol Vanilla Ice koji je žario i palio početkom 90-ih.

'Justin je talentiran momak, ali nisam siguran da će se uspjeti dugo zadržati na sceni. Njegovi fanovi odrastaju, pa ono što ste slušali sa 12 ili 13 godina, ne može vam biti super i kad odrastete. Slično sam i sam prošao - bio sam na vrhu i brzo postao prošlost', izjavio je Vanilla Ice najpoznatiji po hitu Ice Ice Baby.