ROBERTOMANIJA

Pogledajte Pattinsonov zvjezdani doček u Cannesu

20.05.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Robert Pattinson, 23-godišnjak kojim su opsjednute tinejdžerice, ali i puno starije dame, gdje god da se pojavi izaziva pozornost medija i fanova. U Cannesu je dočekan vrištanjem i oduševljenim uzvikivanjem svojeg imena u zvjezdanoj maniri kakvu uživaju najveće showbizz face

Rob kaže da je zadnji put u Cannesu bio na odmoru, kada je imao 12 godina, no ovoga puta čekali su ga intervjui i brojne poslovne obveze.

Mladi Britanac je otkrio da ćemo ga, osim u ekranizacijama popularnih knjiga Stephenie Meyer, vidjeti u još nekoliko novih projekata – filmovima Remember Me i Unbound Captives.

Robert Pattinson u Cannesu

''Mladi mjesec' neće puno odstupati od knjige. Posebnom tehnologijom su nasnimljene scene Bellinih halucinacija i Edwardovih obraćanja njegovoj voljenoj. Nadam se da će to sve dobro izgledati na velikom platnu i da će se svidjeti svim fanovima', kaže Rob dodajući da, ako mu se sviđa scenarij, prihvati angažman bez obzira na to tko je redatelj.

Glumac je dodao i da je otkazao svoj londonski stan te da živi na cesti jer je zbog posla stalno negdje na putu, a nedavno si je kupio i svoj prvi automobil.

Inače, Robert je u filmu Little Ashes odglumio Salvadora Dalija u mladim danima. U tom je filmu dotaknuta i Dalijeva navodna ljubavna veza s pjesnikom Fredericom Garcijom Lorcom (Javier Beltran), a film se u američkim kinima počeo prikazivati početkom 2009. godine.