NINA DOBREV

Elena iz 'Vampirskih dnevnika' otkrila recept sretne veze

11.10.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Lijepa glumica već je neko vrijeme u sretnoj vezi s prezgodnim kolegom iz serije 'Vampirski dnevnici' Ianom Somerhalderom, a otkrila je što je najvažnije za sretnu vezu

'Najvažnije je da vam osoba s kojom ste u vezi može izmamiti smiješak na lice, bez obzira na sve. Bitne su te naizgled male stvari koje nas čine sretnima. Ako toga nestane, jasan vam je znak da nešto ne štima. Ako osjetite da niste sretni kao nekad, preispitajte se je li u pitanju samo prolazna kriza. Naravno, katkad stvari nisu crno-bijele. Sve je to dio života, a u svakoj vezi naučite nešto novo', rekla je Nina koja u 'Vampirskim dnevnicima' glumi Elenu.

U svom novom filmu Perks of Being a Wallflower, Nina (23) glumi djevojku koja je u problematičnoj vezi.

'Djevojke se nađu u takvom odnosu, jer im je neugodno priznati da im se takvo što uopće događa. Počnu smišljati izgovore i potiskivati nasilje. Čak misle da su same krive. Takva veza može ostaviti velike posljedice. Morate se zauzeti protiv svakog oblika nasilja. Čim vas netko počne fizički ili psihički dostavljati, bježite, to će samo biti gore', poručila je Nina u intervjuu u Seventeenu.

A upravo danas, 11. listopada započinje nova, četvrta sezona serije Vampirski dnevnici pod nazivom Growing Pains