HARRY STYLES:

Nisam ja nikakav zavodnik

11.10.2012 u 10:07

Bionic
Reading

Ljepotana iz One Directiona stalno povezuju s nekim djevojkama, no Harry Styles (18) negira da je veliki zavodnik

'Ma nisam ja nikakav ženskaroš! Istina je da volim flertovati s curama, ponekad i pretjeram. Ali ne smatram se nekim velikim zavodnikom. Mediji me stalno povezuju s nekim djevojkama, ali ja se samo zabavljam. Ne radim ništa što drugi 18-godišnjak ne bi napravio. Osim što sam ja pod povećalom javnosti', kaže Harry Styles, piše Seventeen.

Mladi Britanac kaže da se više ne može ni pojaviti u društvu neke djevojke, a da ne osvane naslov da je našao novu ljubav.

'Nekad mi je to smiješno, ali zbilja me često i živcira. Dovoljno je da vas uslikaju s nekom djevojkom i odmah krenu priče. Imam puno prijateljica, a u novinama možete pročitati da opet imam novu curu. To nije baš ugodno', kaže Harry, prenosi Entertainmentwise.com

Stylesa su u posljednje vrijeme povezivali i s Alexom Chung i Pixie Geldof, no mlađahni glazbenik te je tračeve negirao naglasivši da je solo.

Kako je dobro poznato svim directionerima, One Direction objavljuju novi album u studenome pod nazivom Take Me Home. To je nasljednik njihova megauspješnog prvijenca Up All Night.