ROBBIE WILLIAMS:

Ljubomoran sam na One Direction

21.09.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Iako su kružile glasine da 38-godišnji Robbie Williams koji je i sam nekad bio član boy benda Take That ne može smisliti teen senzaciju One Direction, slavni je glazbenik odlučio reći ponešto o tome

'Upoznao sam dečke iz One Directiona. Bilo je to u brzini i davno. Zbilja nisam nikad ništa loše rekao o njima. Zapravo sam ljubomoran na njih! Volio bih s njima nastupati. Zanima me u kojem će se smjeru razvijati njihova karijera. Imaju nešto i veseli me njihov uspjeh. Simpatični su', izjavio je Robbie koji je nedavno postao otac djevojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Theodora Rose, piše Digitalspy

S velikim se zanimanjem očekuje novi album mlađahnih momaka iz One Directiona koji se zove se Take Me Home, a izlazi u studenome.

Njihov prvijenac Up All Night postigao je ogroman uspjeh pa nitko ne sumnja kako će britansko-irska petorka oduševiti i ovim novim materijalom.

Na ovom albumu ovi mlađahni momci surađivali su s najboljim producentima te s britanskim glazbenicima Edom Sheeranom i frontmenom McFlya Tomom Fletcherom.

One Direction koji čine Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson i Harry Styles postigli su nezapamćen uspjeh i u SAD-u. Njihov album 'Up All Night' po prodaji se nalazi odmah Adeleina 21 u SAD-u.