CARLY RAE JEPSEN:

Justin Bieber je pravi šarmer

20.09.2012 u 12:49

Bionic
Reading

Kanadska pjevačka senzacija snimila je duet 'Beautiful' s Justinom Bieberom za kojeg kaže da je pravi šarmer

Carly Rae Jepsen osvojila je svijet svojim velikim hitom 'Call Me Maybe' koji već mjesecima pjevušimo, a ovih je dana objavila svoj dugoočekivani album Kiss. Na njemu je surađivala i s Justinom Bieberom koji je i zaslužan za njezin uspjeh. Naime, Biebs je pohvalio Call Me Maybe na Twitteru i Carly Rae je preko noći postala slavna.

'Sve se izdogađalo nevjerojatnom brzinom. Sretna sam jer mi je pružena prilika koja se dogodi jednom u životu. Kad smo snimili tu pjesmu, nitko nije sanjao da bismo mogli postići takav uspjeh. To je poput nekog dara s neba. Iako se nekad bojim hoću li ispuniti očekivanja, nekako vjerujem u sebe. Album 'Kiss' bih označila kao stopostotni pop. Snimanje ovog albuma je bilo sasvim drugačije iskustvo. Bila sam vrlo uzbuđena oko svega. Puno toga sam naučila. S Justinom sam snimila stvar 'Beautiful', on je sjajan momak. Vrlo je šarmantan i talentiran', rekla je Carly Rae Jepsen (26) koja s Justinom ovoga mjeseca odlazi na turneju.

Pjevačica se veseli nastupima.

'Naravno, željela sam da se ostvari moj san o nastupima pred tisućama fanova. Uzbuđena sam zbog turneje s Justinom, no pomalo me i strah. Ne mogu dočekati turneju. Obožavam glazbu i ovo čekam cijeli svoj život', rekla je Carly, piše Digitalspy.

Carly Rae Jepsen dolazi iz Britanske Kolumbije u Kanadi, a karijeru je započela 2007., kada se javnosti predstavila putem glazbenog natjecanja Canadian Idol, gdje je dogurala do visokog trećeg mjesta.

Kiss (Universal Music Hrvatska) donosi 13 pjesama nastalih u suradnji s nizom različitih glazbenih imena – u radu na albumu mlađahnoj Carly pripomogli su Max Martin, Redfoo (LMFAO), Adam Young (Owl City), Josh Ramsay, Justin Bieber…

'Kiss' će se na policama hrvatskih CD shopova naći krajem ovoga mjeseca (Universal Music Hrvatska).