'SPRING BREAKERS'

Selena Gomez želi još uloga zločestih cura

14.09.2012 u 18:36

Bionic
Reading

Selena Gomez, djevojka Justina Biebera, napravila je veliki zaokret u svojoj karijeri prihvativši za nju netipičnu ulogu razuzdane studentice u filmu 'Spring Breakers'

Sel (20) dosad nije prihvaćala takve uloge jer, kako kaže, nije bila spremna.

'Dosad sam odbijala takve uloge, no sad sam spremna za iskorak u karijeri. No mislim da sam napravila pravu stvar. Iako će film biti iznenađujući za moje najmlađe fanove, vjerujem da je došlo pravo vrijeme za takvo što. Uloga Faith se dogodila u najboljem mogućem trenutku. Nadam se da ću u budućnosti imati još takvih ponuda', rekla je Selena dodavši da se nije lako riješiti titule Disneyjeve princeze.

Redatelj filma Harmony Korine, koji je poznat je i po kontroverznom filmu Kids iz sredine 90-ih, kaže da je želio prikazati život današnje mlade generacije koja je često neshvaćena.

Film 'Spring Breakers' je prikazan na festivalu u Veneciji ovoga mjeseca, a kritičari su bili podijeljeni. U središtu zbivanja je grupa studentica na proljetnim praznicima koje vrlo brzo upadaju u bezbroj nevolja.

Osim Selena u filmu igraju Ashley Benson (Slatke male lažljivice), Vanessa Hudgens (High School Musical), James Franco i Rachel Korine.