LEIGHTON MEESTER:

Istina je da dečki vole cure bez puno šminke

14.09.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Zgodnu glumicu na crvenom tepihu viđamo u totalno skockanim izdanjima, no zvijezda 'Tračerice' u slobodno vrijeme uživa bez make-upa

Leighton Meester i njezinu kolegicu iz serije Blake Lively modni stručnjaci obožavaju zbog njihovih glamuroznih kreacija, no Leighton u privatnom životu njeguje opušten stil.

'Najbolje se osjećam bez šminke i u jednostavnoj odjeći. Nije me briga ako me snime vani bez make-upa. Osim toga, muškarcima se sviđa kad cure nemaju puno šminke. Oni misle: 'Uf, a kako ona zapravo izgleda bez svega toga na licu', rekla je Leighton dodavši da i kad se šminka, voli što prirodniji izgled.

Iako sad uživa u slavi i bogatstvu, Leighton nije odrasla u luksuzu, štoviše, rođena je dok je njezina majka Constance služila zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge, no kaže da nije dopustila da to utječe na nju.

'Kad pogledam unazad, pamtim samo lijepe stvari iz djetinjstva. Puno sam vremena provodila na plaži s prijateljima. Roditelji su me voljeli. Uvijek nastojim izvući iz svega najbolje, jer to su stvari na koje ne možete utjecati. Najlakše bi to bilo iskoristiti kao izgovor za sve u životu', rekla je Leighton.

Kako je ranije najavljeno, popularna serija o mladim bogatašima vraća se na male ekrane u listopadu. To je šesta, završna sezona 'Tračerice' u kojoj će se sve vrtiti oko Serene (Blake Lively) koja će ponovno postati zločesta cura.