tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+3
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+6
Split
+8
Dubrovnik
+8

POČINJE NOVA SEZONA SERIJE

Lik Lee Michele je najvažniji za 'Glee'

U novoj, četvrtoj sezoni serije 'Glee', koja počinje 13. rujna na Foxu, radnja se neće vrtjeti samo oko školaraca iz škole McKinley High, već i oko Rachelinog novog života u New Yorku

Datum objave:
13.9.2012 15:46

Zadnja izmjena:
13.9.2012 19:52

 
'Rachel je najvažniji lik u 'Glee'. Ona je pokretač radnje. Zato smo se morali pozabaviti i njezinim odlaskom u New York', kaže koautor serije Ian Brennan.

Lik Rachel koji glumi lijepa Lea Michele morat će se suočiti s novim izazovima.

'Rachel je bila glavna u svojoj školi, no sad dolazi u New York gdje je konkurencija ogromna. U seriji će biti manje tipičnih školskih problema', kaže Ian.

U četvrtoj sezoni upoznat ćemo i Brodyja (glumi ga Dean Geyer) koji se sviđa Rachel.

Višestruko nagrađivana serija počinje se prikazivati 13. rujna na Foxu, a u jednoj od uloga pojavljuje se i Kate Hudson (33) kao učiteljicu plesa koja će Rachel (Lea Michele) staviti na muke.

Usprkos glasinama da se Lea i Kate ne podnose, glumice su bile nerazdvojne na svečanoj premijeri nove sezone 'Glee' u Los Angelesu.214411 ,214333,214166 ,214093

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr