LEIGHTON MEESTER:

Imala sam samo dva para traperica

12.09.2012 u 10:22

Bionic
Reading

Leighton Meester, Blair iz 'Tračerice', koju često nazivaju i novom modnom ikonom, nije oduvijek bila toliko glamurozna

Leighton (26) je u listopadskom izdanju britanskog Cosmopolitana ispričala kako je sasvim drugačija od Blair Waldorf. Glumica priznaje da joj je dosadila uloga u toj popularnoj seriji te kaže da neko vrijeme sigurno neće glumiti privilegirane bogatašice.

'Blair i ja nismo uopće slične! Nju nikad ne možete vidjeti dva puta u istom. Ona živi za modu. Kad sam bila tinejdžerica, imala sam samo dvoje traperice koje sam naizmjenice nosila. Čak sam nekad preko traperica nosila trenirku na tjelesnom, kako se ne bih morala dva puta presvlačiti jer mi se nije dalo', prisjetila se lijepa glumica.

Dodala je da se najbolje osjeća kad nema make-upa na sebi.

'Nije me briga ako me snime i 100 puta bez šminke! Super se osjećam kad nemam ni trunke šminke na sebi', rekla je glumica.  

Ispričala je da otkad je slavna, ima problema sa sklapanjem prijateljstava.

'Mnogi se sad sa mnom žele družiti jer sam poznata zbog 'Tračerice'. Zbog toga sam postala nepovjerljiva prema ljudima. Kad nisam sa svojim prijateljima ili obitelji, povučem se u sebe', rekla je Leighton Meester. Kako je ranije najavljeno, posljednja, šesta sezona Tračerice, počet će se emitirati 6. listopada.

213990,213947,213857 ,213733