KAKVA TRANSFORMACIJA

Prepoznajete li ovu gothic princezu?

07.09.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Miley Cyrus (19) u posljednje je vrijeme u središtu pozornosti ne samo zbog svog privatnog života, već i zbog radikalne promjene imidža

Nekadašnja teen zvijezda, koja se proslavila ulogom u seriji 'Hannah Montana', na dodjeli je nagrada MTV VMA 2012 u Los Angelesu mamila poglede svojim novim, odraslijim lookom. Miley je blistala u zanimljivoj crnoj haljini smjeloga dekoltea, a kratku je plavu kosu podignula u efektnu pankoidnu frizuru.

Mlada je glumica i pjevačica zaručena za Liama Hemswortha (22), australskog glumca kojeg znamo iz hit filma 'Igre gladi'.

Njezina nekadašnja kolegica, diznijevka Demi Lovato se odlučila za rock chic look te odjenula manje izazovnu kombinaciju – crnu mini haljinu sa šljokicama, kožnu jaknu sa zakovicama i gležnjače.

Taylor Swift, omiljena američka djevojka iz susjedstva, dobila je puno pohvala za svoju sofisticiranu kreaciju odjenuvši elegantno bijelo odijelo. Country pop pjevačica, inače poznata po uzornom ponašanju, malo je začinila atmosferu na dodjeli nagrada MTV VMA tako što je, nakon što je izvela novu stvar s nadolazećeg, četvrtog albuma 'Red', skočila u publiku. Lijepa Taylor u posljednje vrijeme puni stupce i zbog svoje romanse s Conorom Kennedyjem, članom te slavne obitelji koja je navodno oduševljena njome.

Na dodjeli tih nagrada slavio je i sve popularniji boy bend One Direction (osvojivši ukupno tri nagrade – uključujući onu za najboljeg novog izvođača), dok su Chris Brown i MIA osvojili dvije nagrade.

Najvažniju nagradu, onu za video godine, osvojila je Rihanna za pjesmu 'We Found Love', a dodjelu je vodio Kevin Hart.