PRED PREKIDOM

Veza Serene iz 'Tračerice' je u velikoj krizi?

05.09.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Iako se činilo kako su Blake Lively i Ryan Reynolds na krilima ljubavi, ako je vjerovati nekim izvorima, tamni oblaci nadvili su se nad ovaj zvjezdani par

Razlog krize je to što su njihovi pogledi na budućnost posve različiti. Blake bi se voljela udati, a Ryan koji se razveo od Scarlett Johansson, ne vjeruje više u tu instituciju.

Osim toga, manje je poznato da je zgodni Kanađanin bio neko vrijeme zaručen i sa slavnom pjevačicom Alanis Morissette, tako da sad zazire od vezivanja.

Kako prenosi bloger Perez Hilton, sve je očitija i razlika u godinama, jer je zgodni glumac deset godina stariji od ljepotice iz serije 'Tračerica' u kojoj glumi Serenu van der Woodsen.

'Ryan njezine prijateljice smatra djetinjastima i nezrelima. Kad god može, izbjegava Blakeino društvo i nju je to počelo jako smetati', rekao je netko od upućenih.

Blake i Ryan zaljubili su se na setu filma 'Green Lantern' i otad su nerazdvojni, a nedavno su započeli zajednički život.

Blake je nedavno otkrila svoj tajni recept za vitkost. Kad osjeti da joj odjeća na kojoj joj zavide mnoge djevojke više dobro ne pristaje, tjedan dana živi samo na kvinoji, drevnoj žitarici Inka koja se u Južnoj Americi u prehrani koristi više od 6.000 godina.