ZAC EFRON

Novi elegantni look bivše teen zvijezde

03.09.2012 u 14:37

Bionic
Reading

Ljubimac tinejdžerica Zac Efron je odrastao!

Zaca Efrona zapamtili smo po ulozi u hit filmskom serijalu 'High School Musical' u kojem je glumio Troya. Mladi glumac uspješno se snašao i u novim, odraslijim angažmanima pa je nedavno predstavljao film 'At Any Price' na 69. filmskom festivalu u Veneciji.

Film se natječe u službenoj festivalskoj konkurenciji, a Zac je za crveni tepih nabacio elegantni look. Pozirao je s kolegicom iz filma Maikom Monroe i strpljivo dijelio autograme fanovima.

Nakon uloge u 'HMS'-u Zac je ostvario uloge u filmovima '17 Again', 'The Lucky One', 'New Years Eve', 'The Paperboy', a posudio je svoj glas i u crtiću 'The Lorax' s Taylor Swift, s kojom je postao dobar prijatelj.

Efron (24) je godinama bio u vezi s kolegicom iz 'HSM'-a Vanessom Hudgens koja je igrala Gabrielle, no trenutačno solira.

Za potrebe filma 'The Lucky One' promijenio je izgled i nabacio mišiće.

'Napokon imam mišiće za pokazivanje! Nisam mislio da ću biti toliko snažne volje i izdržati režim prehrane i vježbi. No zbilja sam se uspio dotjerati. Bio sam iznenađen svojim izgledom. Fizički sam jači. Zbilja se dobro osjećam', rekao je tada Zac.