BIRA NOVE ZVIJEZDE

Justin postaje mentor u američkom 'X Factoru'

30.08.2012 u 15:09

Bionic
Reading

Teen pjevač postat će asistent L. A. Reidu u završnom stadiju natjecanja u američkoj verziji 'X Factora'. Justin će uz L. A. Reida odlučivati o sudbini daljnjeg natjecanja kandidata

Ovaj poslovni par viđen je kako snima spomenuti show ovoga ponedjeljka u Los Angelesu, a Justin je pritom iskoristio priliku za slikanje  noseći bijelu majicu i sunčane naočale, priznavši hordi okupljenih fotografa kako se super zabavlja.

'Jedan dug, ali dobar dan je iza mene', napisao je na svom Twitteru Justin

L. A. Reid koji je pozvao mladu zvijezdu da mu pomogne u odabiru kandidata za show, i sam mu je bio mentor u glazbenoj izdavačkoj kući Island Def Jam Music Group, koju je Justin napustio prošle godine, kao i L. A. Reida, glazbenog mogula koji stoji iza Rihannine karijere.

U međuvremenu, piše se kako Justin svojoj odabranici Seleni Gomez stalno govori kako je jako sretna djevojka zbog toga što ima njega za dečka.

'Selenini prijatelji govore joj kako je krajnje vrijeme da napusti Justina', šire se tračevi, no iako je Selena navodno blizu toga da to uistinu i učini, Justin se potrudi iznenaditi je romantičnim gestama. Tako je jednom prilikom unajmio Staples Center Arenu u Los Angelesu kako bi samo njih dvoje mogli uživati u filmu 'Titanic'.