VELIKI FAN

Što je to najviše razveselilo pjevačicu Paramorea?

30.08.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Američki pop punk/indie/emo rokeri Paramore, koje predvodi karizmatična Hayley Williams, rade na svom dugo očekivanom novom albumu. A mladu pjevačicu poznatu po vatrenoj boji kose nedavno je jako razveselio nastup na britanskom festivalu Reading gdje je imala priliku vidjeti svoj najdraži bend - The Cure

Paramore je održao uspješan nastup na nedavnom festivalu Reading u Velikoj Britaniji.

'Uvjerena sam da ću plakati od sreće kad vidim The Cure uživo', otkrila je tada publici uzbuđena Hayley Williams, koja je na nastupu nosila majicu s likom Roberta Smitha. Paramore je na tom poznatom festivalu, koji se tradicionalno održava krajem kolovoza, izveo nekoliko najvećih hitova, između ostalih 'Ignorance', 'For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic', 'That's What You Get', 'Pressure', 'Decode' i 'Misery Business'.

Novi album (četvrti u diskografiji Paramorea) još nema naziv, a bend je nedavno snimio prve vokalne dionice. Riječ je o nasljedniku megauspješnog albuma 'Brand New Eyes' iz 2009. godine, a članovi benda ga trenutačno snimaju u Los Angelesu s producentom Justinom Meldal-Johnsenom, koji je svirao bass Beckom, a producirao je i album benda M83 'Hurry Up, We're Dreaming'.

Inače, na novom albumu pridružio će im se i bivši bubnjar Nine Inch Nailsa Ilan Rubin. Paramore su krajem 2010. godine napustila dva važna člana, braća Josh i Zac Farro.