MULTITALENT

Meksička zvijezda Anahi dizajnira cipele

23.08.2012 u 17:20

Bionic
Reading

Nije nikakva novost da je meksička pjevačica i glumica Anahi, najpoznatija po ulozi Mije u seriji 'Rebelde', velika zaljubljenica u modu. Atraktivna zvijezda luda je za cipelama, a odnedavno se online može nabaviti i njezina nova kolekcija cipela, namijenjena u prvom redu Latinoamerikankama u SAD-u

'Zbilja sam uzbuđena zbog ove kolekcije. Vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe', rekla je Anahi koja je 2010. posjetila i Hrvatsku gdje je održala koncert.

Kampanja Los Zapatos Fabulosos de Anahi započela je ovoga tjedna u SAD-u, objavio je Latino.foxnews.com, a zainteresirani Anahine cipele mogu nabaviti online na stranici www.aviesta.com

'Već četiri godine moje se cipele mogu kupiti u Meksiku, no mnoge su me djevojke i žene koje žive u SAD-u molile da ih počnemo i tamo prodavati. Zato smo odlučili proširiti prodaju i na SAD. Cilj mi je bio napraviti moderne i lijepe cipele po uzoru na one koje nose celebovi na crvenom tepihu, no po pristupačnim cijenama za svaki džep', poručila je Anahi, koja je u sretnoj vezi s guvernerom meksičke države Chiapas Manuelom Velascom.

Rođena 14. svibnja 1983. godine, Anahi je debitirala kao glumica kad je imala samo dvije godine u TV seriji 'Chiquilladas'. Nakon raspada benda RBD koji su činili glumci iz teen serije 'Rebelde' u kojoj je igrala Miju, Anahi se sjajno snašla i u solo vodama. Dosad je prodala oko tri milijuna albuma širom svijeta.

Kada je imala 17 godina, Anahi je bolovala od anoreksije i bulimije. Jednom je čak doživjela kliničku smrt, na osam sekundi srce joj je prestalo kucati, ali se na kraju izvukla. Uz potporu meksičke TV kuće Televise, Anahi je 2008. godine pokrenula kampanju za podizanje svijesti o anoreksiji i bulimiji.

Inače, ove godine ju je magazin Maxim proglasio najseksi ženom na svijetu.