ZVIJEZDA 'SUMRAKA':

'Imam ogromno povjerenje u svoje prijatelje'

13.05.2009 u 07:10

Bionic
Reading

Zgodni i šarmantni Britanac koji u hit filmu 'Sumrak' igra Edwarda Cullena, objekt ljubavi Belle Swan, kaže da je jako sretan što ima nekoliko dobrih prijatelja za koje pouzdano zna da nikad ne bi odavali novinarima tajne iz njegova života

'Imam nekoliko jako dobrih frendova s kojima se družim gotovo cijeli svoj život i znam da me nikad ne bi iznevjerili. Stavio bih ruku u vatru za njih', kaže Pattinson koji je u srijedu 13. svibnja proslavio svoj 23. rođendan.

Upitan što bi učinio kad bi neka njegova bivša djevojka htjela prodati medijima neke sočne detalje iz njegova intimnog života, Pattinson je rekao: 'Ubio bih je. Šalim se, mislim da uopće nemam ništa zanimljivo tog tipa što bi bilo zanimljivo novinarima. Zapravo, mnoge djevojke me se ni ne sjećaju.'

Inače, Rob je otkrio i kako su ga užasavale golišave scene za potrebe filma Little Ashes u kojem igra umjetnika Salvadora Dalija.

'Uvjeren sam da mi Britanci imamo nekakvu blokadu kad je riječ o prihvaćanju vlastitog golog tijela za razliku od nekih drugih naroda', mišljenja je Robert.