VELIKO IZNENAĐENJE

Avril se zaručila s frontmenom Nickelbacka

22.08.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Pjevačica Avril Lavigne (27) napravila je odličan posao kada je skrivanje njezine veze sa frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom (37) u pitanju, no sama novost o njihovoj vezi i nije toliko velika kao vijest da su već i zaručeni

Ovi Kanađani glazbeno su se povezali u veljači, na novom, petom albumu Avril. Par je, prema medijskim navodima, u vezi već šest mjeseci.

'Ova romantična veza se razvila tijekom njihove suradnje. Chad čini Avril uistinu sretnom. Njihove obitelji su veoma zadovoljne', izjavio je za medije Avrilin prijatelj. Frontmen Nickelbacka zaprosio je Avril 8. kolovoza prstenom koji krasi dijamant od 14 karata.

Ovo je prvi Chadov brak, a  Avril će biti drugi. Avril je prvi put uplovila u bračnu luku s frontmenom benda Sum 41 Deryckom Whibleyjem 2006. i taj je brak potrajao pune dvije godine. Nakon toga, Avril je održavala vezu s prekidima sa zvijezdom reality showa Brodyjem Jennerom

Inače, Avrilini fanovi nisu bili oduševljeni njihovom vezom, jer je Chad na glasu kao veliki zavodnik.

'Nadam se da su samo prijatelji, jer Chad nema najbolju reputaciju. Sve njegove djevojke ostale su slomljena srca, kao i bivša supruga. Ne bih želio da se i Avril razočara', napisao je tada jedan Avrilin obožavatelj na forumu.