PREKIDI KAO VJEČNA INSPIRACIJA

Kojem bivšem dečku Taylor posvećuje novi hit?

17.08.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Taylor Swift je mlada pjevačica koja je poznata po činjenici da joj svaki prekid veze posluži kao inspiracija za najnoviji hit. Tako je bilo i ovaj put

Taylorin najnoviji singl naziva 'Never ever getting back together' kojim najavljuje novi album ponovno govori o ljubavnim nevoljama kroz koje je ova mlada pjevačica prolazila u jednom periodu svog života.

Na internetu se naveliko počelo šuškati o kojoj Taylorinoj bivšoj ljubavi se ovaj put radi. Analizirali smo sve Taylorine bivše ljubavne kandidate koji su mogli poslužiti kao inspiracija za spomenutu pjesmu.

Joe Jonas – poznata je činjenica kako je Taylor optužila Jonasa zbog nezahvalnog prekida putem telefona. Osoba koju Taylor često spominje u najnovijem hitu, vrlo se često koristi mobitelom. Joe Jonas je na nagađanja sam odgovorio kako pjesma nije namijenjena njemu niti njihovoj vezi i prekidu.

Taylor Lautner - na internetu se nagađa kako je moguće da je novi Taylorin hit namijenjen njenom imenjaku i bivšem odabraniku, Tayloru Lautneru. Kada se dublje analiziraju stihovi pjesme, ponavljanje riječi 'ever, ever' može aludirati na njihova ista imena.

John Mayer
– Swift je Mayera već opjevala u jednom singlu, no to ne znači da se ponovno ne može 'baciti' na ovu bivšu ljubav kad je nastajanje nove pjesme u pitanju.

Jake Gyllenhaal – pjesma zasigurno nije namijenjena ovoj filmskoj zvijezdi i Taylorinoj bivšoj ljubavi, zato što se u pjesmi ni u tragovima ne spominje kava – omiljeni Jakeov topli napitak.

Chord Overstreet – za plavokosog glumca Chorda i Taylor prošle godine se šuškalo kako se nalaze u vezi, no nemoguće je da je pjesma namijenjena njemu, zato što njihova navodna veza nikad nije niti potvrđena, zbog čega se da zaključiti kako su mediji ponovno prenapuhali njihov odnos.

Will Anderson – jedini detalj koji pomaže u mogućem razotkrivanju identiteta nove Taylorine inspiracije leži u stihovima: 'ti bi se sakrio kako bi našao unutarnji mir, slušajući neku indie stvar koja je mnogo bolja od moje'. Iz stihova se da zaključiti kako titulu nove Taylorine inspiracije u potpunosti preuzima Will Anderson, bivši Taylorin odabranik koji je ujedno frontmen benda Parachutes

Kako zvuči najnoviji hit ove zvijezde i o kome se točno radi, poslušajte ovdje:

Talor Swift - 'Never ever getting back together'

205475,207540,198295,195917