Teen KEMIJA NA FILMSKOM SETU

Kristen i Garrett Hedlund snimili provokativne scene

  • Autor: tportal.hr
  • 8.8.2012 16:15:55
  • 8.8.2012 11:22:28

Sada kada znamo da je Kristen sposobna gledati i druge muškarce, a ne samo sada već bivšeg dečka Roberta, došlo je vrijeme da se dotaknemo njezinog novog filmskog uratka, filma 'On The Road'

Kristen je u najnovijem filmu glumila sa zgodnim Garrettom Hedlundom, Samom Rileyem, Tomom Sturridgeom koji je ujedno i Robertov najbolji prijatelj i s Vigom Mortensenom. Postavlje se pitanje je li Kristen i ovaj put pokleknula i možda imala romansu s nekim od kolega.

Kristenin najnoviji film premijerno je prikazan u Cannesu, a sada je svjetlo dana ugledao i novi foršpan. Za Kristen govore kako je nakon uloge u 'Sumraku' sazrela kao glumica i bitno se odmaknula od uloge vampirice Belle s kojom je stekla planetarnu slavu. Kristen u najnovijem filmu glumi seksi šesnaestogodišnju mladenku Deana Moriartyja, a u najnovijem foršpanu koji otkriva više detalja o samom filmu možemo vidjeti Kristen u polugolim scenama.
Foršpan filma 'On The Road'

Za film 'On The Road' još nije određen datum prikazivanja u Americi i postavlja se pitanje jesu li producenti spomenutog filma zabrinuti zbog nedavnih događaja koji su zadesili Kristen, kada njezina prevara i prekid s Robertom mogu narušiti film u potpunosti.
206767,205246,204699,196664
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više