tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+12
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+11

NOVA LJUBAV

Taylor Swift našla je svog Kennedyja

Premda se nedavno pričalo da je Taylor Swift (23) u vezi sa sinom Arnolda Schwarzeneggera, čini se da slavna pjevačica ima drugu simpatiju s također vrlo poznatim prezimenom

Datum objave:
1.8.2012 7:09

Zadnja izmjena:
1.8.2012 16:32

 
Taylor Swift ipak nije s Patrickom Schwarzeneggerom, kako se spekuliralo, već sa 18-godišnjim Conorom Kennedyjem, a The New York Post objavio je fotografije na kojima se country pop zvijezda drži za ruke s mladim Kennedyjem na njihovom posjedu u Cape Codeu.

Vlasnica šest Grammyja navodno je brzinom svjetlosti osvojila srce Conora Kennedyja, ali čini se i cijele obitelji jer je nekoliko puta viđena s Kennedyjevima, pa čak i na nedjeljnoj misi. 

Taylor, čiji četvrti studijski album izlazi u listopadu, nedavno je i u magazinu Vogue progovorila o svojoj fascinaciji Kennedyjevima. Osim toga, Centar Roberta F. Kenedyja za pravdu i ljudska prava najavio je da će na svečanosti u prosincu Taylor Swift biti uručena nagrada Ripple of Hope kao priznanje za njezin, kako se navodi, 'doprinos društvenim promjenama'.

206805,207005 ,206195,206557

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Koja 'Stellina' zvijezda vam je bolja?modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr