tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+18
Rijeka
+13
Zadar
+18
Split
+17
Dubrovnik
+16

NOVA LJUBAV

Taylor Swift našla je svog Kennedyja

Premda se nedavno pričalo da je Taylor Swift (23) u vezi sa sinom Arnolda Schwarzeneggera, čini se da slavna pjevačica ima drugu simpatiju s također vrlo poznatim prezimenom

Datum objave:
1.8.2012 7:09

Zadnja izmjena:
1.8.2012 16:32

 
Taylor Swift ipak nije s Patrickom Schwarzeneggerom, kako se spekuliralo, već sa 18-godišnjim Conorom Kennedyjem, a The New York Post objavio je fotografije na kojima se country pop zvijezda drži za ruke s mladim Kennedyjem na njihovom posjedu u Cape Codeu.

Vlasnica šest Grammyja navodno je brzinom svjetlosti osvojila srce Conora Kennedyja, ali čini se i cijele obitelji jer je nekoliko puta viđena s Kennedyjevima, pa čak i na nedjeljnoj misi. 

Taylor, čiji četvrti studijski album izlazi u listopadu, nedavno je i u magazinu Vogue progovorila o svojoj fascinaciji Kennedyjevima. Osim toga, Centar Roberta F. Kenedyja za pravdu i ljudska prava najavio je da će na svečanosti u prosincu Taylor Swift biti uručena nagrada Ripple of Hope kao priznanje za njezin, kako se navodi, 'doprinos društvenim promjenama'.

206805,207005 ,206195,206557

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr