tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+1
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

MALI ROMANTIK

Čime je Justin iznenadio Selenu za 20. rođendan?

Nakon dodjele nagrada Teen Choice Selenu je dečko Justin Bieber izveo na romantičnu večeru u restoran na Beverly Hillsu

Datum objave:
24.7.2012 7:00

Zadnja izmjena:
24.7.2012 8:06

 
Iako je na dodjeli Teen Awardsa 2012. u Los Angelesu s pet osvojenih nagrada trijumfirala Taylor Swift, glavna zvijezda bila je Selena Gomez.

U nedjelju navečer, uz osvajanje nagrade Choice Music Act, slavila je i 20. rođendan. Najljepše iznenađenje priredili su joj ostali izvođači i dobitnici nagrada, među kojima je bio i njezin dečko Justin Bieber, kada su na pozornicu donijeli male čokoladne tortice u koje su bile zataknute prskalice.

Uzbuđenoj Seleni prva je čestitala Taylor Swift, a nakon nje u zagrljaj joj je poletio i Justin.

'Ovo mi je najbolji rođendanski dar dosad', uzbuđeno je rekla Selena i spustila se među publiku kako bi podijelila slavljeničke tortice. Nakon dodjele nagrada s Justinom je otišla na romantičnu večeru u restoran na Beverly Hillsu.

205855,205791,203850,203814

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr